GiveAway Contest MasyghulOnline: Pelikat Pants

Assalamualaikum semua. Hari ini saya akan buat Contest untuk anda semua. Ini adalah Contest pertama daripada saya. Contest ini adalah bertujuan untuk memperkenalkan "Masyghul Online" kepada rakan-rakan blogger. Buat masa kini, Masyghul Online sedang mempromosi dan memperkenalkan produk Pelikat Pants, Batik Pants dan Pelikat Kids berjenama B.O.B yang dipopularkan oleh Afdlin Shauki. Semoga anda berjaya!

Syarat-syarat penyertaan, senarai hadiah dan senarai peserta adalah seperti di bawah.

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog saya ni terlebih dahulu. Sesiapa yang dah Follow boleh ke syarat yang berikutnya.

2. Buat satu entri yang bertajuk "GiveAway Contest MasyghulOnline: Pelikat Pants" di blog anda.

3. Letak gambar Banner seperti dibawah ini ke dalam entri tersebut.


4. Link kan gambar Banner tadi ke entri ini (masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html)

5. Lengkapkan slogan di bawah ini dengan tidak melebihi 100 patah perkataan.
    "Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana ............"

6. Tinggalkan link entri penyertaan anda itu di dalam ruangan komen entri ini sahaja.


HADIAH!!
Seorang Pemenang Hadiah UTAMA boleh memilih mana-mana salah 1 sama ada "Pelikat Pants" atau "Batik Pants" yang digemari yang terdapat ni dalam blog ini sahaja. *selagi stock masih ada.


Dan 3 Pemenang Hadiah Sampingan bakal memenangi sebuah Thumb Drive bersaiz 8GB.

3 x Pemenang

Tarikh tutup contest ini adalah pada Selasa, 8 Julai 2014. Tepat pada 11.59 malam.

Senarai peserta:
1. Norma NML
2. Karimah Zulkafali
3. azman Arsad
4. nor nazliana
5. Cikdelima merah
6. Aisha Fauzi
7. Farrah MF
8. Yana Nana
9. Syuhada Salleh
10. suzanne
11. Yatie
12. Muhammad Khairuddin Lim
13. remaja comot
14. MyCherita
15. CXopportunities
16. Siti Aisyah
17. PiSCes Za
18. kenny977world
19. Cik Iput
20. Dhiya Afraa Bella
21. Mommy Adam Anis
22. Yumida Huda
23. PakcikLie PCL
24. Engku Muzahadin
25. Husna Izzati
26. Fiqa Nsz
27. Nur Hanan Aqilah
28. Adam Faiz
29. krung krungx
30. Queen Contest
31. Azlan
32. Nadhirah
33. husna zahidi

Pemenang berdasarkan ciri-ciri yang memenuhi kesemua syarat-syarat yang telah ditetapkan dan slogan yang paling kreatif. Pemenang akan diumumkan pada 15 Julai 2014.

********************************************************************************
Senarai Pemenang

Alhamdulillah dan terima kasih kepada rakan blogger yang sudi menyertai Contest pertama daripada kami yang tidak seberapa ini. Seperti yang kami janji, hari ini, kami akan mengumumkan senarai pemenang berdasarkan slogan yang paling kreatif :)

PEMENANG UTAMA
Jatuh kepada ------>>>> Farrah MF <<<<------- TAHNIAH!!
Kami sebulat suara berpendapat bahawa slogan ini adalah yang terbaik dan paling kreatif semasa pertama kali kami membacanya.. Tahniah sekali lagi.
"Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana hajat nak memilikinya memang dah tersemai lama. Teringin sangat nak ada sepasang untuk diri sendiri. Buat dipakai ke sana ke mari. Selama ni memang berniat nak beli, tapi sentiasa ada keperluan lain yang perlu didahului. Impian pelikat pants terpaksa tolak tepi. Nak juga rasa 'trendy', pakai seluar ala-ala dari Turki dengan sentuhan budaya sendiri. Moga-moga ada rezeki, menang pelikat pants yang 'stylo' berseni, nama yang segah dan setanding kualiti."

3 Pemenang Sampingan

Pertama jatuh kepada --> Azlan <-- tahniah!
Slogan berunsur dan bercirikan islamik tepat dengan motif utama pelikat/batik pants ini diperkenalkan.
"Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana saya ingin merasai pengalaman hebat memakai pelikat pants. Saya suka dengan rekabentuk ekslusifnya yang memenuhi citarasa semua tidak kira tua atau muda. Ia mudah dibawa bersolat kerana potongan pelikat pants adalah melebihi pergelangan buku lali kaki dan amat memudahkan jika membonceng motorsikal disebabkan rekabentuknya yang longgar dan tidak ketat. Ia juga sesuai untuk muslimah kerana potongan rekabentuknya tidak menampakkan susuk tubuh yang ketat dan sesuai dipakai di mana-mana majlis secara santai."

Kedua jatuh kepada --> Husna Izzati <-- tahniah!
Slogan berunsurkan pemakaian warisan turun temurun tepat dengan motif utama pelikat/batik pants ini diperkenalkan.
"Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana saya memang dah lama teringin untuk memiliki sepasang pelikat pants. reke bentuk yang unik dah kreatif membuatkan semua orang ingin memilikinya. ditambah pula gabungan dengan idea-idea kreatif menjadikan peikt pans ini dimodenkan era masa kini. Bagi saya design kain batik yang telah direkabentuk menjadi seluar dapat menarik minat ramai dengan gabungan warna-warna yg menarik menampilkan elemen-elemen warna segar. ia nya juga membuatkan anak2 muda seperti saya tertarik dengan reka bentuk pelikat pants ini. seperti yang kita tahu negara malaysia juga terkenal dengan keunikan batik, ianya juga akan menarik minat pelancong dan tak akan membuat kan warisan batik turun temurun ini dilupakan begitu sahaja."

Ketiga jatuh kepada --> Norma NML <-- tahniah!
Slogan berunsur keselesaan dan pelbagai kegunaan sama ada beribadah/beriadah  tepat dengan motif utama pelikat/batik pants ini diperkenalkan. Kerana agak ramai yang menggunakan slogan serupa ini, kami memilih peserta pertama sebagai pemenangnya.
"" Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana teringin nak tengok suami kesayangan saya pakai Pelikat pants ni. Design yang menarik dan besar pasti memberi dia keselesaan bila-bila masa memakainya samada bersolat, tidur atau bersantai. Nampak klasik dan unik pasti dia akan menyukainya."

Tahniah sekali lagi kepada para pemenang. Semoga berjumpa lagi. Kepada yang tidak berjaya, jangan hampa dan kecewa, inshaAllah next Contest kami akan menjemput anda untuk menyertainya.

p/s: Dapatkan pelikat/batik pants B.O.B by Afdlin Shauki dekat saya. Hubungi 012-6041896. Pastikan yang Original!

********************************************************************************
* Segala pengeposan hadiah adalah beralamat Malaysia sahaja.
* Hadiah yang tidak dituntut selepas 3 minggu akan di kira hangus.
* Sila kemukakan alamat email anda diruangan komen sekiranya anda telah diumumkan sebagai salah seorang pemenang.

* Pihak kami akan menghubungi anda untuk alamat pengeposan melalui email sahaja. Email kami adalah : masyghul84[at]gmail.com     
* Pihak kami tidak akan bertanggungjawap sekiranya berlaku kehilangan/kerosakkan semasa pengeposan. Pihak kami akan memberi tracking number sebagai bukti pengeposan telah dilakukan.

43 comments:

  1. As salam..terima kasih sbb invite to join..

    Done join ;-)

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, tahniah anda telah dipilih sebagai pemenang sampingan! sila kemukakan alamat email anda di ruangan komen Contest ini untuk alamat pengeposan barang.

      -admin-

      Delete
    2. Tqvm yer sbb pilih akak sbg slh seorang pemenang sampingan..:-)
      maamieiqi@gmail.com

      Delete
  2. thanks jemput :D
    joined :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  3. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  4. saya join jgk yer
    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  5. saya join..
    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  6. bismillah saya join :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Saya turut serta :)

    http://famf-tower.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, tahniah anda telah dipilih sebagai pemenang utama! sila kemukakan alamat email anda di ruangan komen Contest ini untuk alamat pengeposan barang.

      -admin-

      Delete
    2. Alhamdulillah! :D
      Terima kasih banyak-banyak sebab pilih saya sebagai pemenang utama.

      Email saya: faidamf@gmail.com

      Terima kasih daun keladi!

      Delete
  8. Bismillah

    http://officalmissyana.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    Saya Join

    ReplyDelete
  9. http://www.syuhadasalleh.my/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  10. Saya dah joint
    http://suzanne1279.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  11. Tuan blog! Saya join sekali ya ;)

    http://mrsyatie.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  12. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    saya join..thanks.

    ReplyDelete
  13. saya join

    http://historyjitra.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  14. salam ukhwah, salam hujung minggu..saya join ye...

    http://www.mycherita.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  15. cx support segmen awk! :)

    http://cxopportunities.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  16. Bismillah :)
    http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  17. saya join..

    http://piscesza.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  18. Saya join...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum...salam perkenalan...
    Saya join contest...

    http://ibuadambatrisya.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  20. TQ sudi invite. bella join yer http://www.dhiyaafraabella.com/2014/06/giveaway-contest-masyghul-online.html

    ReplyDelete
  21. salam, saya irra join ya

    http://www.irrayyan.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  22. http://umikasum.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  23. ok dah ...gud luck !

    http://gelagatorang.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  24. Join, http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  25. husna join,

    http://akusukaketawa.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, tahniah anda telah dipilih sebagai pemenang sampingan! sila kemukakan alamat email anda di ruangan komen Contest ini untuk alamat pengeposan barang.

      Delete
    2. wassalam terimakasih utk hadiah...ni alamat email :
      husnamoshi@gmail.com

      Delete
  26. fiqa join :)
    http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  27. Bismillah .. Hanan join yer :)
    http://piwwit-awaktuu.blogspot.com/2014/07/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  28. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2014/07/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  29. http://krungkrungx.blogspot.com/2014/07/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    dgn bangganya saya join dgn harapan dpat memenangi seluar batik !!!yehuuu!!

    ReplyDelete
  30. Bismillah, diharap slogan yang diberikan dapat diterima :)
    http://cowament.blogspot.com/2014/07/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  31. terima kasih jemput husna, inshaAllah nanti husna join ye..:)

    ReplyDelete
  32. http://azlanbahar.com/contest/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat-pants/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, tahniah anda telah dipilih sebagai pemenang sampingan! sila kemukakan alamat email anda di ruangan komen Contest ini untuk alamat pengeposan barang.

      -admin-

      Delete
    2. Alhamdulillah....
      Ni email saya - azl1561@gmail.com

      Delete
  33. joined !
    http://adichiee.blogspot.com/2014/07/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    ReplyDelete
  34. sempat lagi kan.. hehehe.. maaf lah lambat sikit..:p
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/07/giveaway-contest-masyghul-online.html

    ReplyDelete